Facebook
Comité 4 en 5 mei
035-602 10 08

Catering CentraalWebdesign SoestDrukkerij ESED

MEET THE ORCHESTRA

Terug naar overzicht

Publicatiedatum: 12-07-2021MEET THE ORCHESTRA

MEET THE ORCHESTRA!

Optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Donderdag 2 september 2021 om 20.00 uur (theater en bar open om 19.30 uur)

Openluchttheater Cabrio, Soest

* * *

Aan de Kampweg in Soesterberg is sinds jaar en dag het Centrum voor Mens en Luchtvaart (CML) gevestigd. Hier heeft de krijgsmacht alle expertise over mens en luchtvaart gebundeld, inmiddels ook met vestigingen in Gilze-Rijen en Eindhoven.

Het CML voelt zich thuis en is op haar plek in de gemeente Soest. Vanwege deze langdurige en gewaardeerde relatie biedt het CML, in samenwerking met de Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, dit concert aan de inwoners van Soest en Soesterberg én aan de medewerkers en relaties van de eigen organisatie aan. Oorspronkelijk was dit optreden als ‘bevrijdingsconcert’ gepland in 2020 ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding. Vanwege corona kon het toen geen doorgang vinden. Maar nu is het dan zo ver!

Maak u op voor een feestelijke en swingende avond in openluchttheater Cabrio met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Het programma ‘Meet the Orchestra!’ neemt u mee in een tijdreis vol muziek: van Glenn Miller tot Bruno Mars. Het orkest en de sfeer van het openluchttheater staan garant voor een fantastische avond!

Boek snel uw tickets (maximaal 2 per reservering) via www.openluchttheatersoest.nl. U betaalt alleen de boekingskosten ad € 1,- per ticket!

Bestellink

Mocht toch sprake zijn van eventuele restricties vanwege corona dan gelden de regels van het theater voor het doorgaan van de voorstelling en de toegang tot het concert. Hou dus ook na uw bestelling de berichtgeving via de website en uw e-mail goed in de gaten.